TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ULAK Haberleşme A.Ş., Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısını ağırladı

ULAK Haberleşme A.Ş., Suudi Arabistan İçişlerinden Sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı Khaled Bin Hussein Al Biyari ve heyetini ağırlayarak ürün ve teknolojilerini tanıttı. Görüşmede, iki ülke arasında muhtemel iş birlikleri ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
ULAK Haberleşme A.Ş., Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısını ağırladı

ULAK Haberleşme A.Ş., Suudi Arabistan İçişlerinden Sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı Khaled Bin Hussein Al Biyari ve beraberindeki heyeti Ankara'da ağırladı. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekci, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol ve ULAK Haberleşme Genel Müdürü Ruşen Kömürcü'nün de katıldığı ziyarette, ULAK'ın ileri teknolojileri ve savunma sanayi alanındaki kapasitesi Suudi heyetle paylaşıldı.

Görüşmede, ULAK'ın ürün ve teknolojileri hakkında Suudi heyete detaylı bilgi verildi. Heyet, ULAK'ın ürünlerine büyük ilgi gösterdi ve gelecekteki potansiyel projeler ve ortak çalışmalar için görüş alışverişinde bulundu.

İki ülke arasında savunma sanayinde iş birliği imkanları da masaya yatırıldı. Görüşmede, bu alandaki iş birliğinin her iki ülkeye de önemli faydalar sağlayacağı vurgulandı.

Ziyaret, ULAK Haberleşme'nin uluslararası alandaki güçlü imajını ve savunma sanayindeki öncü konumunu bir kez daha teyit etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.