TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Hava Yolları, Boeing'den dört adet 777 Freighter siparişi verdi

Türk Hava Yolları, küresel hava kargo pazarındaki konumunu güçlendirmek için dört adet Boeing 777 Freighter siparişi verdi. Bu siparişle birlikte, filodaki 777 Freighter sayısı 12'ye yükselecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
Türk Hava Yolları, Boeing'den dört adet 777 Freighter siparişi verdi

Türk Hava Yolları (THY), küresel hava kargo pazarındaki konumunu daha da güçlendirmek için Boeing'den 4 adet 777 Freighter siparişi verdi. Bu siparişle birlikte THY'nin filosundaki 777 Freighter uçaklarının sayısı 12'ye ulaşacak.

KARGO FİLOSU GENİŞLİYOR, HEDEF LİDERLİK!

THY Kargo Başkanı Ali Türk, bu yeni yatırımın hava kargo hizmetlerine olan küresel talebe verdikleri önemi gösterdiğini ve 777 Freighter'ların filoya katılmasının operasyonel kabiliyetlerini artıracağını söyledi. Türk ayrıca, bu sayede dünya çapındaki müşterilerine daha iyi hizmet verebileceklerini ve dünya hava kargo sektöründe lider konumlarını koruyabileceklerini ifade etti.

BOEİNG'DEN DESTEK: KAPASİTE, MENZİL VE ESNEKLİK ÖNE ÇIKIYOR

Boeing Ticari Satışlar Avrasya Başkan Yardımcısı Paul Righi ise uzun süredir devam eden ortaklıklarını sürdürdükleri THY'nin kargo operasyonlarını Boeing 777 Freighter'larla genişletmesine destek olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Righi, 777 Freighter'ın yük kapasitesi, menzili ve esnekliğinin THY'nin operasyonel verimliliğini en üst düzeye çıkarırken olağanüstü müşteri hizmeti sunmasına imkan sağlayacağını da vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.