TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Octet Türkiye ve Banvit BRF, tedarikçi finansmanında iş birliğine gitti

Octet Türkiye, gıda sektörünün öncü firmalarından Banvit BRF ile Tedarikçi Finansman Sistemi (TFS) kapsamında önemli bir iş birliğine imza atarak, tedarikçilere hızlı ve esnek finansman çözümleri sunmayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
Octet Türkiye ve Banvit BRF, tedarikçi finansmanında iş birliğine gitti

Octet Türkiye, gıda sektörünün öncü firmalarından Banvit BRF ile Tedarikçi Finansman Sistemi (TFS) kapsamında stratejik bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği sayesinde Octet Türkiye, dijital platformu üzerinden sunduğu Tedarikçi Finansman Sistemi ürünü ile Banvit BRF’nin tedarikçilerine daha hızlı ve esnek finansman çözümleri sunacak.

HIZLI VE ESNEK FİNANSMAN ÇÖZÜMLERİ

Octet Türkiye, tahsilat yöntemleri ve ödeme çözümleriyle şirketlerin güçlü bir nakit akışı ve likiditeye sahip olmasını sağlıyor. TFS hizmeti, Banvit BRF'nin tedarikçilerine daha etkin ve kolay finansman olanakları sunarken, tedarik zinciri süreçlerini de optimize edecek. Banvit BRF, Octet Türkiye’nin dijital platformu sayesinde tedarikçilerinin ödeme vadelerinde ve nakit akışlarını iyileştirmelerinde kolaylık sağlayacak.

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNDE VERİMLİLİK

Octet Türkiye CEO’su Derya Ekemen Fidan, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tedarikçi finansmanı ile alıcı firmalar, kendi ödeme taahhütlerine istinaden, tedarikçilerinin finansal verilerine veya teminat vermelerine gerek kalmadan nakde kolayca ve hızlı şekilde erişim sağlıyor," dedi. Fidan, bu sistemin çoklu banka kullanımı gibi sürecin alıcı firma tarafındaki iş yükünü azalttığını belirtti.

BANKALARDAKİ KREDİBİLİTEYİ PAYLAŞMAK

Banvit BRF CFO’su Levent Aytimur, Tedarikçi Finansman Sistemi’nin önemine değinerek, "Bu sistem hem tedarikçiler hem de şirketimizdeki iş süreçlerimizi oldukça kolaylaştırdı. Octet Türkiye’nin sağladığı satış sonrası süreçlerdeki birebir destek ve şeffaf iş anlayışı da bu sürece önemli katkılar sağlıyor," dedi. Aytimur, önümüzdeki dönemlerde tedarikçilere sağladıkları finansman çözümlerini daha etkin hale getirmeyi iş hedefleri arasında gördüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.