TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DMM'den yüzde 20 zam iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Merkez Bankası Başkanı Karahan’ın yabancı yatırımcılara yüzde 20 zam planını açıkladığı iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
DMM'den yüzde 20 zam iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), son günlerde basında ve sosyal medyada dolaşan Merkez Bankası Başkanı Dr. Fatih Karahan’ın Londra’da yabancı yatırımcılara, "yılbaşında çalışan ve emeklilere en fazla yüzde 20 zam planlandığını" söylediğine dair iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

DMM tarafından yapılan açıklamada, Londra’da gerçekleşen toplantıda Dr. Fatih Karahan’a bu yönde bir soru sorulmadığı ve iddia edilen şekilde bir cevap verilmediği belirtildi. Ayrıca, toplantıda çalışan ve emeklilerin zam oranlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığı vurgulandı.

DEZENFORMASYONA DİKKAT!

Açıklamada, kamuoyunun asılsız iddialara itibar etmemesi gerektiği ifade edildi ve doğru bilgiye ulaşmak için resmi kaynakların takip edilmesi gerektiği belirtildi. Dezenformasyonun önlenmesi adına DMM'nin bu tür yanlış bilgileri tespit edip kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.