TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof. Dr. Erol Yaşar: Üniversitemiz uluslararası sıralamalarda da dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer almaktadır

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, YKS 2024 sonuçlarının ardından yayınladığı video mesajında, aday öğrencilere üniversitenin uluslararası standartlarda nitelikli eğitim sunduğunu ve Mersin’in eşsiz imkanlarıyla onları karşılamaya hazır olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 11:27
Kaynak: BÜLTEN
Prof. Dr. Erol Yaşar: Üniversitemiz uluslararası sıralamalarda da dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer almaktadır

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, YKS 2024 sonuçlarının açıklanmasının ardından 25 Temmuz – 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere yönelik bir video mesaj yayınladı.

“Nitelikli yükseköğretim hizmetleri sunan öğrenci odaklı uluslararası bir üniversitedir”

Üniversite tercihinin sadece bir eğitim kurumu seçmek değil; aynı zamanda öğrencilerimizin geleceklerini şekillendiren önemli bir adım atmak olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar, “Atacağınız bu önemli adımda, tercihiniz olmak ve size kaliteli bir hayatın kapılarını açacak eğitim imkânlarımızı sunmak istiyoruz. 1992 yılında kurulan Mersin Üniversitesi, ‘Bilimin ve Çağdaşlığın Işığında Bir Dünya Üniversitesi’ parolasıyla, nitelikli yükseköğretim hizmetleri sunan öğrenci odaklı uluslararası bir üniversitedir” dedi.

Üniversitemizin ülkemizin en önemli bilim, kültür, sanat ve spor merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar, ”Üniversitemiz uluslararası sıralamalarda da dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer almaktadır. Üniversitemiz, farklı disiplinlerde sunduğu geniş yelpazedeki programları, yetkin akademik kadrosu ve öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini geliştirmeleri için sunduğu olanaklarla ön plana çıkmaktadır” diye ifade etti.

mersin

Mersin’in kalbinde yer alan doğa dostu yeşil kampüsümüzün, öğrencilerin nitelikli eğitim hayatını aktif bir sosyo-kültürel yaşamla birleştirmek için hazır olduğunu da mesajında vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar şunları söyledi:  “Kentimiz; tarihi dokusu, uzun sahil şeridi, muhteşem doğası ve eşsiz gastronomik lezzetleriyle sizleri karşılayacak. Böylesine güzelliklerin bir arada bulunduğu öğrenci kenti Mersin’de, öğrenci olma sırası şimdi sizde. Hepinizi Mersin Üniversitesi’ni tanımaya ve ailemizin bir ferdi olmaya davet ediyor, yapacağınız tercihlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.