TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail Ordusu, 100 savaş uçağıyla Lübnan’da 120 noktayı vurdu

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları sabah saatlerinde hız kazandı. İsrail ordusu, 100’e yakın savaş uçağıyla 120’den fazla noktaya düzenlenen bir saatlik hava saldırısında Hizbullah mevzilerinin hedef alındığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
İsrail Ordusu, 100 savaş uçağıyla Lübnan’da 120 noktayı vurdu

İsrail ordusu, Lübnan topraklarına yönelik gerçekleştirdiği geniş çaplı bir hava saldırısını duyurdu. Yapılan açıklamada, 100’e yakın savaş uçağının Lübnan’da 120’den fazla hedefi vurduğu belirtildi. Saldırının, sabahın erken saatlerinde gerçekleştirildiği ve bir saat sürdüğü bildirildi.

HEDEFTE HİZBULLA

İsrail ordusu, saldırılarda çok sayıda Hizbullah mevzisinin vurulduğunu öne sürdü. Özellikle Hizbullah’ın askeri altyapısının hedef alındığı ifade edildi. Ancak, saldırının sonuçlarına dair herhangi bir ölü ya da yaralı sayısı açıklanmadı.

SONUÇLAR BELİRSİZ

İsrail tarafından yapılan açıklamada, saldırılardaki kayıplara dair henüz bir bilgilendirme yapılmadığı belirtilirken, Lübnan hükümeti ve yerel yetkililerden de henüz resmi bir açıklama gelmedi. Saldırıların bölgedeki gerilimi daha da artırmasından endişe ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.