TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeydan Karalar Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya gelerek devam eden projeleri ve planlanan hizmetleri anlattı. Başkan Karalar, iş birliği ve uyum içinde hareket ederek Adana’ya en iyi hizmeti sunma kararlılığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 23:10
Muhabir: Gamze Pehlivan
Zeydan Karalar Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Demokrasimizin temel taşlarından biri olan kıymetli muhtarlarla Muhtarlar Günü vesilesiyle bir araya geldi. Toplantıda, devam eden projeler ve Adana için planlanan hizmetler hakkında bilgi verildi.

Başkan Karalar, muhtarlarla gerçekleştirdiği görüşmede, iş birliği ve uyum içinde hareket ederek şehre en iyi hizmeti sunma kararlılığını vurguladı. Muhtarların, yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirten Karalar, "Muhtarlarımızla birlikte, Adana'mızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek projeleri hayata geçireceğiz. Onların değerli katkıları, şehrimizin gelişiminde büyük önem taşıyor." dedi.

Bu anlamlı günde bir araya gelen muhtarlar, Başkan Karalar’ın sunduğu projeleri dinleyerek, görüş ve önerilerini paylaştı. Toplantı, muhtarların Adana’nın geleceği için nasıl bir sinerji yaratabilecekleri üzerine yapılan istişarelerle devam etti.

ADANA ZEYDAN KARALAR

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.