TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Yüreğir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Başkan Ali Demirçalı’nın, Temizlik İşleri Müdürlüğü için 10 yeni çöp kamyonu alımına yönelik talebi belediye meclisi tarafından onaylandı. Bu alım, Temmuz ayında eklenen modern araçların ardından, Yüreğir’in temizlik hizmetlerini daha da iyileştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 12:13
Kaynak: BÜLTEN
Yüreğir Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Belediye araç filosuna ait miadı dolan araçları yenileyen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, geçen ay yaklaşık 20 milyon lira değerindeki 7 yeni aracı belediye kasasından tek kuruş harcamadan hibe yolu ile Yüreğir’e kazandırmasının ardından şimdide 10 yeni çöp kamyonu alımı için belediye meclisinden yetki istedi. Başkan Demirçalı’nın ilçe sakinlerine daha kaliteli hizmet sunabilmek için meclise sunduğu araç alım talebi oy birliği ile kabul edildi. Meclisin araç alım kararı, ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ kapsamında onay almak için ilgili bakanlığa gönderildi.

çöp kamyonu

Çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve teknolojik araçlarla ilçe sakinlerine hizmet etmeye başlayan Yüreğir Belediyesi, Temmuz ayında araç filosuna eklenen 5 yeni modern çöp toplama kamyonu, 1 elektrikli süpürge aracı ve 1 de vakumlu süpürge aracının ardından bakanlıktan gelecek onay ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 10 yeni çöp kamyonu daha ekleyecek.

“Son teknoloji ile entegre edilen araçlarımız şimdiden Yüreğir halkına ve belediyemize hayırlı olsun”

çöp kamyonu

Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Demirçalı, “Yüreğirli hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bu araçlara ihtiyacımız vardı. 10 yeni çöp kamyonu alımı için meclisimizden yetkiyi aldık. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Çok yakında yeni araçlarımızla araç filomuzu daha da güçlendirmiş olacağız. Halkımıza verdiğimiz hizmeti artık daha hızlı yerine getireceğiz. Son teknoloji ile entegre edilen araçlarımız şimdiden Yüreğir halkına ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.