TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavuzlar Köprüsü’nde bisiklet yolu da var

Çalışmaların yoğun şekilde devam ettiği köprüde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar inceleme ve denetleme gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 11:08
Kaynak: BÜLTEN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin önemli projelerinden biri olan Yavuzlar Köprüsü'nün inşaatında sona gelindiğini duyurdu. Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayacak olan köprü, Yavuzlar, Kazım Başer, Sinanpaşa ve Tahsilli mahallelerini de birbirine bağlayacak. Çalışmaları yerinde inceleyen ve denetleyen Başkan Karalar, Yavuzlar Köprüsü’nün bölgedeki araç trafiğini rahatlatacağını ve bisiklet kullanıcıları için özel bir bisiklet yolunun da olacağını belirtti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni dönemde halkın hizmetine sunulacak önemli projelerden olan Yavuzlar Köprüsü’ndeki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi

Adana’da Seyhan ve Yüreğir ilçelerini; Yavuzlar, Kazım Başer, Sinanpaşa ve Tahsilli mahallelerini birbirine bağlayacak Yavuzlar Köprüsü’nün inşaatı tamamlanmak üzere. Hummalı çalışmaları inceleyen ve denetleyen Başkan Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü’nün bölgedeki araç trafiğini rahatlatacağını ve bisiklet kullanıcıları için bisiklet yolunun da olacağını açıkladı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.