TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaş yanlış anlayınca olanlar oldu

ABD Adana Konsolosluğu’nun bulunduğu alan üst geçit nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yolun trafiğe kapatıldığını gören vatandaşlar, olayı yanlış anlayınca kulaktan kulağa bir birinden ilginç konuşmalar ortalara yayıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
Vatandaş yanlış anlayınca olanlar oldu

Bayram BULUT
Özel Haber

ADANA (İLKHABER)- Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından D-400 Karayolu üzeri Yüreğir ayağında yeni bir üst geçit yapılıyor. Eski üst geçidin yaklaşık 100 metre ilerisine yapılan üst geçit tamamlanma aşamasına geldi. Yapılan üst geçitteki çalışmaların küçük bir kısmı nedeniyle karayolu geçici süreliğine trafiğe kapatıldı.

ABD Adana Konsolosluğu’nun önünde yolun kapatılan kısmını gören ve durumun farkında olmayan vatandaşlar olayı yanlış anlayınca olanlar oldu. Trafiğe kapatılan yol üzerine teoriler üreten vatandaşlar, basın kuruluşlarını arayarak bomba şüphesi nedeniyle yolun trafiğe kapatıldığını iddia etti. 

Bunun üzerine gazeteciler soluğu kapalı yolun bulunduğu alanda aldı. Çok geçmeden olayın aslı anlaşıldı. Yolun kapalı olmasının nedenin üst geçit çalışması olduğu ortaya çıktı. Güvenlik gerekçesi ve köprünün eski olması nedeniyle eski üst geçit kaldırılacağı ve yerine Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan köprünün kullanılacağı öğrenildi. 

Okulların yer aldığı alan olması nedeniyle yeni yapılan üst geçidin açılışı yapılmayana kadar eski üst geçidin kaldırılmayacağı ileri sürülürken, köprünün ise kısa süre içerisinde açılacağı aktarıldı. Vatandaşların olayı yanlış anlaması nedeniyle çok sayıda polisin de konsolosluk önünde beklediği görüldü.

Üst geçitteki çalışmaların tamamlanmasının ardından yol trafiğe tekrar açıldı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.