TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TV+, Çukurova Üniversitesi'nde açık hava sineması keyfini taşıdı

TV+, Mayıs ayı boyunca üniversite kampüslerine açık hava sineması keyfini taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda Adana'da Çukurova Üniversitesi öğrencileri, son dönemin en çok konuşulan filmlerinden "The Holdovers"'ı izledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 11:21
Kaynak: BÜLTEN
TV+, Çukurova Üniversitesi'nde açık hava sineması keyfini taşıdı

Türkiye'nin önde gelen dijital içerik platformlarından TV+, mayıs ayı boyunca üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda, 20 Mayıs Pazartesi günü Adana'da Çukurova Üniversitesi öğrencileri, son dönemin en çok konuşulan filmlerinden "The Holdovers"ı izleme imkanı buldu.

TV+, yıl boyunca en iyi film ve dizilerle ekran tutkunlarının yanında yer alırken, mayıs ayında da Türkiye'nin farklı bölgelerindeki üniversitelerde açık hava sinema etkinlikleri düzenliyor. Çukurova Üniversitesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, 2023 yılının en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Oscar ödüllü "The Holdovers" filmini keyifle izlemelerinin yanı sıra, Turkcell'in iç iletişim ve iş veren markası T.Life dünyasını da deneyimleme fırsatı yakaladılar.

SAMİMİ VE AKICI BİR ANLATIM:

Sinema dünyasında çarpıcı yapımlarıyla adından söz ettiren ve her yıl en iyi film kategorisinde bir aday çıkaran "Focus Features"ın yapımcılığını üstlendiği "The Holdovers", samimi ve akıcı anlatımıyla öne çıkıyor. 96. Oscar Ödülleri'nde Da'Vine Joy Randolph'un muhteşem performansıyla "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanan film, 1970 yılında geçen bir dönem filmi. Film, okul dışında bir hayatı olmayan bir öğretmen, sürekli sorun çıkaran bir öğrenci ve okulda görevli olan bir aşçının başından geçenleri konu alıyor.

TV+, Çukurova Üniversitesi'nde açık hava sineması keyfini taşıdı 2

TV+'IN AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİKLERİ:

TV+, üniversite öğrencilerine keyifli bir sinema deneyimi yaşatmanın yanı sıra, T.Life dünyasını da tanıtarak öğrencilere iş imkanları ve kariyer fırsatları hakkında bilgi vermeyi amaçlıyor. Platform, mayıs ayı boyunca açık hava sinema etkinliklerine devam edecek ve farklı üniversitelerde film gösterimleri gerçekleştirecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.