TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST Adana için ücretsiz ring seferleri

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, festival alanına nasıl gidebilir? TEKNOFEST Adana'ya nasıl gidilir? Ücretsiz ring var mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
TEKNOFEST Adana için ücretsiz ring seferleri

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenecek. Festivalde teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler ve çeşitli etkinliklerle dolu bir program katılımcıları bekliyor.

TEKNOFEST ADANA ULAŞIM: ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

Ziyaretçiler, festival alanına ulaşım için özel araçlarını Real AVM otoparkına bırakabilecek ve ring seferleri ile etkinlik alanına geçiş yapabilecek. Ayrıca, Duygu Kafe, İstiklal Metro ve Yüreğir Bilim Merkezi duraklarından da ring araçlarıyla ulaşım sağlanabilecek. TEKNOFEST, 790 bin takım ve 1 milyon 650 bin yarışmacının katılımıyla teknoloji tutkunlarına ev sahipliği yapacak.

Teknofest adana ring seferleri

VATANDAŞLARIN OTOPARK SORUNU YAŞAMAMASI İÇİN TOPLU TAŞIMA KULLANILMASI ÖNERİLİYOR

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, festival alanına gelecek vatandaşlardan toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini istedi. Saymaz, "Havalimanında otopark sorunu yaşanabileceği için vatandaşlarımızın mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını öneriyoruz. Özel araçlarıyla gelmemeleri, festivalin daha düzenli ve sorunsuz geçmesine katkı sağlayacaktır," diye belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.