TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarsus İdman Yurdu puan peşinde

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, ligin 9. Haftasında deplasmanda Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ ekibine konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
Tarsus İdman Yurdu puan peşinde

Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER) – TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, ligin 9. Haftasında deplasmanda Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ ekibine konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen sarı-lacivertliler, puan ya da puanlarla dönmenin hesabını yapıyor.

Ligde geride kalan 7 maçta sadece 4 puan toplayan Tarsus ekibi ligin 9. Haftasında deplasmanda Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ ekibine konuk olacak. Bu sezon istediği performansı gösteremeyen Tarsus ekibi, Gümüşhane maçıyla çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

tiy (4)

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen sarı-lacivertliler, deplasmandan puan ya da puanlarla dönüp üst sıralara tırmanmak istiyor. Tarsus İdman Yurdu, 7 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile 4 puanla 15. Sırada ye alırken, Gümüşhane ekibi ise 8 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile 7 puan toplayarak 1. sırada bulunuyor.

tiy (2)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.