TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcaktan kaçan Adanalılar, soluğu yaylada aldı

Eyyam-ı Bahur sıcaklarının tüm Türkiye’yi etkilediği dönemde Adana’da artan sıcaklık ve nem yüzünden hissedilen sıcaklıkların artmasından dolayı, hafta sonu Adana sokakları bomboş kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2023 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2023 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sıcaktan kaçan Adanalılar, soluğu yaylada aldı

İBRAHİM BAYSAL

ADANA (İLKHABER) - Eyyam-ı Bahur sıcaklarının tüm Türkiye’yi etkilediği dönemde Adana’da artan sıcaklık ve nem yüzünden hissedilen sıcaklıkların artmasından dolayı, hafta sonu Adana sokakları bomboş kaldı.

Ortadoğu’dan ve çöl bölgesinden gelen ve tüm ülkeyi etkisi altına alan Eyyam-ı Bahur sıcakları, Adana’da da etkisini sürdürüyor. Bugün sabah saatlerinde 35 derece gösteren termometreler, öğlen ise 45 dereceye ulaşması bekleniyor. Cadde ve sokakların boşaldığı kentte dışarıya çıkan vatandaşlar güneşten korunmak için gölgelik alanlara sığındı. Sıcaklığı değerlendiren bir vatandaş, “Ortalık cayır cayır yanıyor” dedi.

Adana’da vatandaşlar çareyi şehri terk etmekte buldu. Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nde ne araç ne de insan görmek mümkün. Sıcaktan bunalan Adanalılar ya yaylaya ya da denize gittiği için sokak ve caddeler bomboş kaldı. Araç sesinden durulmayan caddeler şimdi sessizliğe büründü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.