TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan ve Yüreğir'i birleştiren Yavuzlar Köprüsü törenle açıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Seyhan ile Yüreğir'de 3 mahalleyi birbirine bağlayan Yavuzlar Köprüsü'nün açılışı törenle yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 07:25
Muhabir: HIDIR YENİAY
Seyhan ve Yüreğir'i birleştiren Yavuzlar Köprüsü törenle açıldı

Seyhan Nehri üzerinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen köprünün açılışı, Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı'nda gerçekleştirilen bir törenle yapıldı. 

Törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Özgür Karabat, Gökan Zeybek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ile birlikte davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü’nün Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahallelerini birbirine bağlayarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın trafik yükünü azaltacağını ifade etti. 

Adana’ya büyük bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu dile getiren Karalar, “Adana'yı daha önce hiç görmediği hizmetlerle buluşturuyoruz. Bu projelerle Adana’yı köy olmaktan kurtarmaya başladık,” dedi. Ayrıca alt geçitler, bulvarlar, kreşler ve taziye evleri gibi projelerin de kendileriyle başladığını belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcıları, köprünün Adana’ya hayırlı olmasını diledikten sonra kurdele kesilerek Yavuzlar Köprüsü’nün açılışı gerçekleştirildi. Açılışta sanatçı Kıraç da bir konser verdi.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.