TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye'de kahraman komandolar dualarla Suriye'ye uğurlandı

Osmaniye İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bağlı timler, Suriye'nin El Bab şehrine görev için dualarla uğurlandı. Törende Vali Yılmaz, Jandarma Komutanı Kaytez ve diğer yetkililer hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 10:22
Kaynak: İHA
Osmaniye'de kahraman komandolar dualarla Suriye'ye uğurlandı

Osmaniye’de, İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na bağlı komandolar, Suriye’nin El Bab şehrinde görev yapmak üzere düzenlenen törenle dualarla uğurlandı.

Osmaniye İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bağlı timler, Suriye Barış Gücü kapsamında El Bab şehrine görev için dualarla uğurlandı. İl Jandarma Komutanlığı önünde düzenlenen törene Vali Erdinç Yılmaz, 12'nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şehitler Camii imam hatibi Bayram Özdoğan'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam etti. İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, "Osmaniye Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığı Suriye Barış Gücü çerçevesinde El Bab'a görevlendirilmiştir. Kahraman komandolarımız, verilen her türlü görevi üstün bir vazife anlayışıyla icra edeceklerdir" şeklinde konuştu.

Osmaniye İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı

Vali: ''Dualarımız kendileriyle, yolları açık olsun''

Vali Erdinç Yılmaz, Türk milletinin her zaman başarılı olduğunu belirterek, "Bugün kahraman komandolarımızı Suriye'ye uğurluyoruz. Hep olduğu gibi bugün de komandolarımız, vatan için, bayrak için, millet için, bu kutsal vatan topraklarının korunması için her görevde, her şartta, en zor şartlarda başarıyla görevlerini yaptılar. İnanıyoruz ki yine başarıyla, en iyi şekilde yapacaklar, güvenimiz, inancımız sonsuzdur. Çünkü tarihten gelen, o inanılmaz, dünyayı şaşkına çeviren, dünyaya ders veren, her türlü şartta başarıyı sağlayan komandolarımız, kahraman ordumuzun mensupları, Türk milletinin asil evlatları mutlaka başarılı olacaklardır. Bizim de dualarımız kendileriyle. Allah ayaklarına taş değdirmesin, yolları açık olsun. Yolunuz, bahtınız açık olsun, Allah'a emanet olun'' dedi.

Komando andının okunmasının ardından İl Müftüsü Ali Çakmak dua etti ve program sonunda komandolar, dualarla Suriye'ye uğurlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.