TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye'de devrilen traktörün altında kalan sürücü kurtarıldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde zeytin hasadı yapan Mehmet Paltacı, devrilen traktörün altında sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri başarılı bir şekilde kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim etti. Paltacı, kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 22:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 22:30
Kaynak: İHA
Osmaniye'de devrilen traktörün altında kalan sürücü kurtarıldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Karakütük köyünde zeytin hasadı yapan Mehmet Paltacı'nın kullandığı traktör, dolaşım hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Olayda, sürücü Mehmet Paltacı devrilen traktörün altında sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, hemen müdahale ederek Paltacı'yı traktörün altına aldı ve sağlık ekiplerine teslim etti. O anladılar, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi. Şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlatan Paltacı, ambulansla kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından Paltacı'nın sağlıkta iyi olduğu öğrenildi. Olay, köy sakinleri arasında büyük bir panik ve üzüntü yaratırken, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi takdir topladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.