TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nani, Trabzonspor'a karşı yine boş geçmedi

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Trabzonspor'u 1-0 yenerek evine puansız gönderdi. Fenerbahçe formasıyla Bordo-Mavililer'e karşı 2 maçta 2 gol atan Nani, Demirspor'da da Fırtına'yı affetmedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 13:09
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Nani, Trabzonspor'a karşı yine boş geçmedi

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, Trabzonspor'u 1-0 yenerek puan sıralamasındaki yerini korudu. Karşılaşmanın ve takımının tek golünü kaydeden Luis Nani, Fenerbahçe formasıyla Bordo-Mavililer'e karşı 2 maçta 2 gol atmıştı.

Trendyol Süper Lig heyecanı, 8. hafta mücadeleleri ile dün başladı. Haftanın açılış maçlarında Alanyaspor Karagümrük'ü 2-1, Adana Demirspor ise rakibi Trabzonspor'u 1-0 yendi.

Luis Nani-3

Süper Lig’de Adana'yı temsil eden Mavi-Lacivertliler, Yeni Adana Stadyumu'nda konuk ettiği Karadeniz ekibi Trabzonspor'u, karşılaşmanın 30. dakikasında Nani’nin attığı tek golle yenmeyi başardı. Nani, bu dakikada Yusuf Sarı’nın sol çaprazdan ortasında kaleci Uğurcan’ın uzaklaştırmaya çalıştığı topu yerden sert bir vuruşla ağlara gönderdi.

Şu ana kadar Adana Demirspor formasıyla çıktığı 8 maçta 2 gol 2 asist yapmayı başaran Nani'nin Trabzonspor karnesi de oldukça dikkat çekici oldu. Fenerbahçe kariyerinde Bordo-Mavililer'e karşı 2 maçta 2 gol atan Luis Nani, Adana Demirspor formasıyla da Fırtına'yı affetmedi ve Karadeniz devine karşı çıktığı 3. sınavı da boş geçmeyerek 3. kez fileleri havalandırmış oldu.

Luis Nani-1-1

Yukatel Adana Demirspor, Trabzonspor galibiyeti ile Trendyol Süper Lig Puan Cetvelinde 17 puanla 3. sıradaki yerini korudu.


 

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.