TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Demirdağ: ''Adana'da artık uçak sesi duymuyoruz''

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ'dan Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde kapanan Adana Şakirpaşa Havalimanı ile ilgili kinayeli açıklamalarda bulunarak, ''Artık uçak sesi duymuyoruz. Eskiden Adanalı boyun fıtığı olmuyordu, sürekli göğe geçen uçaklara bakıyordu, "şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 14:05
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
MHP'li Demirdağ: ''Adana'da artık uçak sesi duymuyoruz''

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 3. oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, Adana Havalimanı'nın kapanıp Çukurova Havalimanı'nın açılması ile ilgili kinayeli ifadelerde bulundu.

Demirdağ: ''Adana'da artık uçak sesi duymuyoruz''

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, “Artık uçak sesi duymuyoruz. Ne Airbus A340, ne de Boeing 737 motor gürültüsü var. Adanalılar, uçakları izlerken boyun fıtığından kurtulmuş olurlardı. Her uçak geçerken, bir uçağa bakarak boyunlarını rahatlatırlardı. Bu durumun Adana’ya büyük bir zarar vereceğini düşünüyorum” diyerek, havalimanının kapanmasının Adana halkı üzerindeki etkilerini esprili bir şekilde eleştirdi.

Bu açıklamalarının havalimanının kapanmasına karşı oldukları şeklinde algılanmaması gerektiğini vurgulayan Demirdağ, “Ben Çukurova Havalimanı'nın açılmasına karşı değilim. Memleketimiz için güzel bir havaalanı olmuştur. Ben hükümeti değil Adana'ya olan etkisini dile getirdim'' dedi.

Çukurova Havalimanında transfer sorunu

Demirdağ, ayrıca Adana’daki havalimanı transferleri konusunda yaşanan sorunlara da dikkat çekti. Vatandaşların transferlerin zamanında yapılmadığını ve bir saat beklediklerini belirten Demirdağ, bu konuda bir çalışma yapılmasını talep etti.

Karaisalı Barakdağı yol sorunu

Karaisalı’nın Barakdağı Köyü’nün yol sorunu da gündeme geldi. Demirdağ, köyün mevcut yolunun rampa olduğunu ve Karaisalı’ya ulaşmanın zor olduğunu ifade ederek, bu 7 kilometrelik yolun bir an önce yapılmasını istedi. Ayrıca, Celal Bayar Köprüsü'nün akşamları karanlık olduğunu ve güvenlik açısından ışıklandırma yapılmasını talep etti.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.