TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Cemal Demirdağ: Adana'nın güzelliklerini değil, at ve eşek etini konuşuyoruz

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Adana’nın değerleri yerine at ve eşek eti tartışmalarının gündeme gelmesini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 16:44
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
MHP’li Cemal Demirdağ: Adana'nın güzelliklerini değil, at ve eşek etini konuşuyoruz

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı oturumu ikinci gününde devam etti. Mecliste söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ Ağustos ayında ele geçirilen 1.5 ton at ve eşek etine sitem ederek, Adana’nın değerleri yerine at ve eşek eti tartışmalarının gündeme gelmesini eleştirdi.

''Adana'nın narenciyesi yerine, at ve eşek etini konuşuyoruz''

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplantısında konuşan MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, son günlerde Adana'da at ve eşek eti yakalanması haberleri konusuna değindi. Demirdağ, bu tür olayların Adana’nın zenginlikleri yerine olumsuz haberlerle anılmasına sebep olduğunu belirterek, “Bu memleketin güzellikleri limonu, karpuzu, mısırı, pamuğu, narenciyesi varken biz hala at ve eşek eti yakalandı haberlerini konuşuyoruz. Bu durumdan utanç duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Demirdağ, özellikle zabıta ekiplerinin bu tür olayların önüne geçmek için daha etkin tedbirler almasını beklediklerini vurguladı. “Adana'nın güzelliklerini konuşmamız gerekirken, sürekli bu tür haberlerle anılmak bizi rahatsız ediyor,” dedi.

Adana’nın tarım ve doğa zenginlikleriyle tanınması gerektiğini belirten Demirdağ, “Adana’mızın hak ettiği değeri bulması için bu tür olumsuzluklarla mücadele edilmeli,” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.