TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Tarsus'ta itfaiye ekipleri 10 yangına müdahale etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde itfaiye ekipleri, Aladağ, Çamtepe, Kemalpaşa, Mantaş, Günyurdu, Avadan, Özlüce ve Gözlükule mahallelerinde toplam 10 yangına müdahale etti. Ekipler, bahçe, otluk ve sazlık alanlarda çıkan yangınların yanı sıra Tarsus-Ankara otoyolu Gülek mevkisindeki orman yangınında da Orman Bölge Müdürlüğü'ne destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 21:46
Kaynak: AA
Mersin Tarsus'ta itfaiye ekipleri 10 yangına müdahale etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde, büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri, çeşitli mahallelerde çıkan yangınlara müdahale etti.

Yangınların detayları

Tarsus'taki Aladağ, Çamtepe, Kemalpaşa, Mantaş, Günyurdu, Avadan, Özlüce ve Gözlükule mahallelerinde toplam 9 yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri, bahçe, otluk ve sazlık alanlarda çıkan yangınlara zamanında müdahale ederek, alevlerin daha fazla yayılmasını önledi.

Ayrıca, Tarsus-Ankara otoyolu Gülek mevkisinde yer alan ormanlık alandaki yangında da Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine destek verildi. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangınlar kontrol altına alındı. Yangınların çıkış nedenleri hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.