TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Mut'ta 1. Zeytin ve Zeytinyağı Festivali coşkuyla tamamlandı

Mersin’in Mut ilçesinde ilk kez düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, Ali Rıza Yılmaz, Siyam ve Ebru Yaşar’ın sahne aldığı konserlerle son buldu. Festivale katılanlar unutulmaz anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 21:53
Kaynak: Haber Merkezi

Mersin’in Mut ilçesinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle sona erdi. Festivalin son gününde Ali Rıza Yılmaz, Siyam ve Ebru Yaşar sahne alarak dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Konsere ilçe halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden de yoğun katılım oldu.

ALİ RIZA YILMAZ VE SİYAM İLE COŞKULU ANLAR

Festivalin son gününde sahneye ilk çıkan sanatçı Ali Rıza Yılmaz, söylediği türkülerle izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Ardından sahne alan Siyam, sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Mut Stadyumu'nda gerçekleşen konserlerde katılımcılar müziğe doydu.

EBRU YAŞAR’DAN MUHTEŞEM FİNAL

Gecenin finalinde sahne alan Ebru Yaşar, on binlerce hayranına muhteşem bir konser verdi. Yaşar, konser sırasında Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’dan zeytin ve zeytinyağı hediyesi aldı. Başkan Orhan, esprili bir şekilde Ebru Yaşar’a “Zeytinyağı seni daha da güzelleştirecek” dedi. Bunun üzerine Yaşar, "İnşallah bu zeytin ve zeytinyağı ile güzelliğime güzellik katacağım ve yeniden karşınıza çıkacağım" şeklinde cevap verdi.

Mersin Mut'ta 1. Zeytin ve Zeytinyağı Festivali coşkuyla tamamlandı 2

SANATÇILARA PLAKET TAKDİMİ

Konser sonunda Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, festivale katkıda bulunan sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti. Festival, katılımcılara hem müzik hem de Mut’un ünlü zeytin ve zeytinyağını tanıtma fırsatı sundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.