TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAR-DAD indirim anlaşmalarına devam ediyor

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği MAR-DAD, evlenecek çiftlere 2 müzikhollerde yüzde 20 indirim uygulayacak. Başkan Hüseyin Talay, anlaşmayı yapılan mekanları duyurdu ve zorunlu evrakı belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
MAR-DAD  indirim anlaşmalarına devam ediyor

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği MAR-DAD, üyelerinin evlenecek çocuklarını da düşündü. 2 müzikhol ile yapılan anlaşmaya göre düğün ve nişan töreni yapacak çiftlere salon fiyatlarında yüzde 20 indirim uygulanacak.

İlkhaber Gazetesi'nden Abdurrahim SAĞ'ın haberine göre; MARDAD Başkanı Hüseyin Talay, Aziz Açıl’ın işletmiş olduğu Bakım Yurdu caddesinde bulunan Ergüzel Müzikhol ve Obalar Caddesinde bulunan Star Müzikhol ile yüzde 20 indirim anlaşması sağladıklarını söyledi. Talay, “Aziz Açıl beyin işletmiş olduğu Bakım Yurdu caddesinde bulunan Ergüzel Müzikhol ve Obalar Caddesinde bulunan Star Müzikhol la yüzde 20 İndirim anlaşması sağlanmıştır. Üyelerimize ve dostlarımıza hayırlı olsun. Oraya giderken Adana MAR-DAD  Derneğimizden kaşeli evrak gösterilmesi zorunludur” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.