TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan esnafı terör saldırısına tepki olarak Türk bayraklarıyla destek verdi

Ankara’da TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından Adana’nın Kozan ilçesinde esnaf, iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatarak birlik mesajı verdi. Terör saldırısında 5 şehit verilmesinin ardından Kozanlı esnaf, devletine olan bağlılıklarını bayraklarla gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 16:50
Kaynak: İHA
Kozan esnafı terör saldırısına tepki olarak Türk bayraklarıyla destek verdi

Ankara'da gerçekleşen terör saldırısının ardından Adana'nın Kozan ilçesinde esnaf iş yerlerini Türk bayrakları ile donattı.

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine dün düzenlenen terör saldırısında 5 kişi şehit olurken, 2'si ağır olmak üzere 22 kişi yaralanmıştı. Adana'nın Kozan ilçesindeki esnaf Türk Bayrakları ile iş yerlerini donattı

"Hain saldırılarla diz çöktüremezler"

Esnaf Şahin Kurt, "Biz bayrağımızı astık ve devletimize buradan destek verdik. Biz her zaman devletimizin destekçisiyiz. Bizlere bu hain saldırılarla diz çöktüremezler” dedi.

Esnaf Murat Mercan ise, "Türk tarih boyunca düşman karşısında dimdik durmuştur. Biz de dışa bağımlılığımızı azaltıp insansız hava araçları ile terör örgütünün inlerine girdimiz için, hainler teknolojide göz bebeğimiz TUSAŞ'ı hedef aldı. Bu yüzden iş yerlerimizi bayraklarla donatıyoruz. Ceddimiz düşman önünde boyun eğmemiş eğmeyecektir. Mühendislerimizi hedef aldılar daha fazlasını üreteceğiz diyerek gereken cevap verildi. 5 Şehidimiz keşke olmasaydı ama bu acılar bizi kamçılıyor. Daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Devletimizin her zaman yanındayız” dedi.

adana

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.