TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozan'da muhtarlar, belediye başkanı ve kaymakamla buluştu

Kozan’da muhtarlar, Belediye Başkanı Mustafa Atlı ve Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ile bir araya gelerek mahalle sorunlarını masaya yatırdı. Yerel yönetimde muhtarların kilit rolüne dikkat çekilen toplantıda, çözüm odaklı çalışmaların önemi vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 10:26
Kaynak: İHA
Kozan'da muhtarlar, belediye başkanı ve kaymakamla buluştu

Adana’nın Kozan ilçesinde, muhtarlar Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ve İlçe Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ile bir araya geldi. Toplantıda, mahallelerdeki sorunlar ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, muhtarların yerel yönetimdeki rolünün önemi vurgulandı. Programda ayrıca, ilçe emniyet müdürü ve jandarma komutanı da hazır bulundu.

Yerel yönetimde muhtarların önemi vurgulandı

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleşen buluşmada muhtarlar, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ve Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ile bir araya geldi. Toplantıya, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık da katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Atlı, muhtarların yerel yönetimdeki önemli rolüne değinerek, “Muhtarlarımız mahallelerimizin gözü kulağıdır” ifadelerini kullandı.

Mahallelerde sorunların çözümü için ortak çalışma

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, muhtarların mahallelerdeki sorunların çözümüne yönelik katkılarını takdirle karşıladığını belirtti. Kaymakam Arslanköylü, “Sizler devletimizin mahallelerdeki temsilcilerisiniz. Vatandaşlarımızın sorunlarına en hızlı şekilde çözüm üretmeye devam edeceğinize inanıyorum” dedi.

adana mustafa atlı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.