TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köşger: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza başarılar diliyorum

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında 2024-2025 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacak bütün öğrencilere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 10:12
Kaynak: BÜLTEN
Köşger: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza başarılar diliyorum

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2024-2025  eğitim-öğretim yılının başta öğrenciler olmak üzere herkes için hayırlı olmasını diledi. Köşger, eğitimin toplumun gelişmesindeki en önemli unsur olduğunu belirtti.

“Necip milletimizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasının iyi eğitim almış genç nesiller yetiştirmekten geçtiğini biliyoruz”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın umut ve heyecan dolu yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başlamalarının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının; başta devletimiz olmak üzere tüm eğitim camiamız, kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz için hayırlı olmasını, gözümüzün nuru evlatlarımıza başarılar getirmesini temenni ediyorum.  Eğitim; bireyin ve toplumun gelişimindeki en temel unsur, yurdumuzu uluslararası alanda rekabet edebilir seviyeye çıkarabilecek yegâne yatırımdır. Geleceğin güçlü, aydınlık Türkiye’sini inşa edecek olan evlatlarımızın, çağın gereklerine uygun bilgi ve becerilerle donatılması, millî ve manevi değerlerimizle yoğrulmuş bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlimizde gerçekleştirilen her bir eğitim yatırımını ise; millî değerlerimize sahip çıkan, toplumsal sorumluluklarının bilincinde olan, bilgi üreten, yürekleri saygı ve sevgi dolu nesiller yetiştirme gayemizin gerçekleşmesi için atılan önemli birer adım olarak görüyoruz. Çünkü necip milletimizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasının iyi eğitim almış genç nesiller yetiştirmekten geçtiğini biliyoruz” dedi.

“Adana’mızın eğitimde daha da güzel yerlere geleceğine yürekten inanıyorum”

Köşger, “Bu amaçla evlatlarımıza en iyi eğitim hizmetini sunmak için tüm kademelerdeki okullarımızın gerek fiziki şartlarını gerekse eğitim kalitesini daha da yükseltmek için çalışıyoruz. Adana’mızın eğitimde daha da güzel yerlere geleceğine yürekten inanıyor, bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm eğitim gönüllülerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bir insanı eğitmek, hiç şüphesiz ki dünyanın en meşakkatli işidir. Ancak şunu bilmenizi isterim ki; fikri, vicdanı ve irfanı hür nesiller yetiştirmek yalnız ve ancak sizlerin elindedir. Vazifenizin zor olduğu kadar da özel olduğunu unutmayın. Sizlerin bu sorumluluğun bilincinde olduğunuzu biliyor, evlatlarımızı ilim ve irfanın ışığında ahlaklı ve mutlu birer birey olarak yetiştirmek üzere görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inancımın sonsuz olduğunu belirterek hepinize başarılar diliyorum” diye ifade etti.

“Eğitim hayatınız boyunca elde edeceğiniz her başarı aziz milletimiz için onur kaynağı olacaktır”

Yavuz Selim Köşger, “Sizler; vatanımızın aydınlık yarınları, milletimizin umut ışığısınız. Her şeyden önce sorumluluğunu bilen, düşünen, yeni şeyler öğrenmek için çabalayan, araştıran, dünyadaki gelişmeleri takip eden, çağın hep bir adım önünde olmayı hedefleyen birer birey olmanız bizler için çok önemli. Eğitim hayatınız boyunca elde edeceğiniz her başarı aziz milletimiz için onur kaynağı olacaktır. Vatanımıza, milletimize hayırlı birer fert olmanızı temenni ediyor, hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 9 Eylül itibarıyla ilimiz genelindeki 1.151 okulumuzda ders başı yapacak olan 2.699 idarecimiz, 23.800 öğretmenimiz ve 492.857 öğrencimize başarılar diliyorum. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ilimiz ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” sözlerine son verdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.