TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kış: Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına barış, dostluk ve kardeşlik diliyoruz

ÇUKUROVA SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 11:06
Kaynak: BÜLTEN
Kış: Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına barış, dostluk ve kardeşlik diliyoruz

ADANA(İLKHABER)- Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü kutlayarak, bu önemli kilometre taşının Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığıyla aydınlandığını vurguladı. Cumhuriyetin 2. yüzyılında, Türkiye'nin daha fazla kalkınmaya, barışa ve dostluğa ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken Başkan Kış, Atatürk'ün "Yurtta barış, dünyada barış" ilkesine vurgu yaparak Türkiye'nin bu şiarla hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Kış, dünyada yaşanan savaşlara ve bölgesel sorunlara rağmen barışın hakim olmasını diledi ve özellikle Ortadoğu coğrafyasında yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Filistin'de yaşanan trajediyi ve İsrail'in vahşetini kınadı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını onurla ve gururla kutladığımız bu günlerde Cumhuriyet'in değerini bilmemiz gerektiğini vurgulayan Başkan Kış, gelecek nesillere Cumhuriyet'in kazanımlarını aktarmamız gerektiğini ve Mustafa Kemal Atatürk'ün barış ilkesini benimseyerek Türkiye ve dünya genelinde barışı teşvik etmemiz gerektiğini belirtti.

Hüseyin Kış, Cumhuriyetin 2. yüzyılının Türkiye'ye barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini dileyerek mesajını "Yaşasın Cumhuriyet" ifadeleriyle sonlandırdı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.