TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karsu, Memleketi Hatay'da Müzik Evi Açtı

Depremlerde Hatay'da sevdiklerini kaybeden Karsu Dönmez, Hollanda'dan topladığı bağışlarla yeni projelerle memleketine umut oluyor. Serinyol Müzik Evi'nin açılmasına öncülük eden Karsu, depremzedelere yardımlarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 11:40
Kaynak: AA
Karsu, Memleketi Hatay'da Müzik Evi Açtı

Depremlerde memleketi Hatay'da 16 sevdiklini kaybeden sanatçı Karsu Dönmez, yaraların sarılması ve toplumun desteği için yoğun bir çalışma yürütüyor. Hollanda'da topladığı bağışlarla yeni projeleri hayata geçiren Karsu, hem maddi hem de manevi olarak afetzedelere destek oluyor.

karsu dönmez

Hollanda'dan Gelen Bağışlarla Hatay'da Müzik Evi Açan Karsu, Afetzedelere Moral Veriyor

Karsu Vakfı aracılığıyla çalışmalarını yürüten sanatçı, hem maddi kaynaklar sağlayarak hem de manevi destekle depremzedelere el uzatıyor. Serinyol Müzik Evi'nin açılmasına öncülük eden Karsu, müzik ve sanat aracılığıyla insanlara moral vermeyi hedefliyor.

Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Karsu Mahallesi'nden olan Karsu, "İnsan memleketini çok sever ama ben Amsterdam'da doğdum ve büyüdüm. Annem babam bana Karsu ismini verdi. Bunun bir nedeni olmalıydı. 6 Şubat zor bir gündü. O günü mezarlıklarda geçirdik. Hangi mezara daha önce gitsek gibi bir düşünce vardı aklımızda. Çok acı bir durum. İnsanlara moral verebilmek için Hollanda'dan o kadar çok sevgi getirmek istiyorum ki... Amacım da insanlara moral verebilmek." şeklinde duygularını dile getirdi.

Hollanda'da bir kurumla 127 milyon avro bağış toplandığını ve bu paranın çeşitli vakıflara aktarıldığını belirten Karsu, ayrıca kendi ailesiyle birlikte yaptığı çalışmalarla da önemli bir miktarda bağış topladıklarını ifade etti. "Yarım milyon avroya yakın bir bağışla müzik evi projesini başlatabildik. Yeni projelerimizi de başlatacağız." dedi.

karsu dönmez

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.