TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonlarla kavun ve karpuzlar ücretsiz dağıtıldı

Hayırseverlerle vatandaşlar arasında köprü olan MAR-DAD, ihtiyaç sahiplerini yaz sıcağında kavun ve karpuzla serinletti

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
Kamyonlarla kavun ve karpuzlar ücretsiz dağıtıldı

Adana’da ücretsiz dağıtılan kavun ve karpuzlar vatandaşların yüzünü güldürdü. Kentin birçok mahallesinde kamyonlarla kavun ve karpuz dağıtıldı.

Adana’da yetişen kavun ve karpuzlar bir hayırsever tarafından Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD) yönetimine halka dağıtılması üzerine teslim etti. Dernek üyeleri 2 gün arayla farklı mahallelerde 1 kamyon karpuz ve 1 kamyon kavunu halka dağıttı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ FAYDALANDI

İhtiyaç sahiplerinin yoğun olduğu Gülbahçe, Dağlıoğlu, Meydan, Dumlupınar, İstiklal ve Emek mahallelere bir kamyon dolusu karpuz ile giden MAR-DAD yönetimi, hayırsever tarafından bağışlanan kavunları halka ücretsiz dağıttı. Ücretsiz dağıtılan karpuzdan almak için çok sayıda mahalle sakinleri adeta birbirleriyle yarıştı.

Kamyonlarla kavun ve karpuzlar ücretsiz dağıtıldı 2

BİR KAMYON KAVUN DAĞITILDI

İki gün sonra ise, yine bir hayırsever iş adamı tarafından bir kamyon dolusu kavun MAR-DAD yönetimine teslim edildi. MAR-DAD Başkanı Hüseyin Talay ve Yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi insanların yaşadığı farklı mahallelere kamyon götürüldü. Yeşilyurt, Sümer, İboosman, , Yenibaraj, Yenibey, Barbaros, Hürriyet, Şehit Duran ve Yamaçlı Mahallelerine  kavun dolu kamyonla giden MAR-DAD yöneticileri, ihtiyaç sahiplerini kavun ve karpuzları elleriyle dağıttı.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Kavun dağıtımında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Çocuk yaşlı, genç her yaştan kesim ücretsiz kavunlardan almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Çocuklar ve kadınlar ücretsiz dağıtılan kavunlardan fazla fazla almak için büyük mücadele verdi. Vatandaşlar aldıkları çok sayıda kavun ve karpuzları taşımakta zorlandı.

Kamyonlarla kavun ve karpuzlar ücretsiz dağıtıldı 3

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlar ücretsiz dağıtılan bu kavunlar için emeği geçen herkese teşekkür etti. Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD) Başkanı Hüseyin Talay ise, ismini vermek istemeyen bir hayırsever tarafından kavun ve karpuzların dağıtılması üzerine kendilerine teslim edildiğini söyledi. Kendilerinin de ihtiyaç sahibi insanların bulundukları mahallelerde kavun ve karpuzları dağıttıklarını aktaran Talay, “Allah yapılan hayırları kabul etsin” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.