TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrem'in hayatı Halk Günü'nde değişti

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta düzenlediği Halk Günü uygulaması ile vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye ve dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 11:17
Kaynak: HIDIR YENİAY
İrem'in hayatı Halk Günü'nde değişti

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER) - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in Halk Günü uygulamasında engelli İrem Dönmez'in akülü sandalye talebi kabul edildi.

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanan İrem Dönmez, engelli olması nedeniyle okulda rahat hareket edebilmesi için akülü sandalyeye ihtiyaç duyuyordu. Anne Hamiyet Dönmez, bu talebini Başkan Soner Çetin'e Halk Günü toplantısında iletti. Başkan Çetin, İrem Dönmez'i kutlayarak, Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerine akülü sandalye temin edilmesi için talimat verdi.

66666666666666666666666

Hiç zaman kaybetmeyen Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri, bir gün sonra Dönmez ailesinin evine giderek akülü sandalyeyi İrem'e teslim etti.

777777777777777777

Anne Hamiyet Dönmez, Başkan Soner Çetin'e teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız Soner Çetin'e çok teşekkür ediyorum. Sözünü tutacağını biliyordum ancak isteğimizin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini beklemiyordum. Başkanımıza nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum" dedi. İrem Dönmez de Başkan Soner Çetin'e teşekkür ederek, "Artık hayatım daha kolay olacak" ifadesini kullandı.

444444444444444444444

Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ayrıca Başkan Soner Çetin'in Çukurova'nın Filizleri projesi kapsamında İrem Dönmez için burs sözü verdiğini de iletti. Başkan Soner Çetin de akülü sandalyenin temininde yardımcı olan Yargı Akademi sahibi iş insanı Cihan Polat'a teşekkür etti.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.