TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Yalınız gazetemizi ziyaret etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Yalınız, gazetemizi ziyaret etti. Göreve hızlı başlayan Yalınız, bölgede basın kuruluşlarını gezerek, gazetecilerle tanışıp sorun ve önerilerini dinliyor. 

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Yalınız gazetemizi ziyaret etti

Süreyya URİ

ADANA (İLKHABER) -  İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız,  Ulusal Medya Birimi Sorumlusu İletişim Uzmanı Emre Gök ve Adana Basın Kartları Sorumlusu Zeliha Ilgaz ile birlikte gazetimizi ziyaret etti.  Gazetemizin imtiyaz Sahibi Halil Arslan ile bir süre sohbet eden Yalınız, Adana’da görev yapmaktan ve Adana’yı  tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu, sıcak ve güzel kentin insanlarının da   sıcak olduğunu dile getirdi. 

 Gazetemiz ve Adana’da bir çok yerel ve yaygın medya kuruluşlarına ait gazetelerin baskısının yapıldığı matbaalarımız hakkında bilgi alan Yalınız, Adana ve Türkiye’de önemli bir işlevi yerine getiren Gazetemizin imtiyaz Sahibi Halil Arslan’ı tebrik etti.  

 Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Halil Arslan; göreve geldiği günden bu yana yerinde oturmayan, Adana ve bölge gezilerini sürdüren, basın kuruluşlarını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Mustafa Yalınız’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

 Adana merkez olmak üzere Ankara, Istanbul, İzmir, Antalya, Trabzon’da toplam 6 matbaayla da basın kuruluşlarına hizmet verdiklerini belirten Halil Arslan, Adana ve Türkiye’nin bir çok ilinden,  yerel ve yaygın medya kuruluşuna ait gazetelerin Arslan matbaalarında basıldığını söyledi. Arslan maatbaalarının kurulduğu günden bu yana Anadolu basınına da çok büyük yarar sağladığını ifade eden Arslan,  Arslan matbaalarının kuruluşuyla birlikte gazete baskısındaki kağıt israfının son bulduğunu kaydetti. Arslan; daha önce tüm matbaaların 5 bin adetten daha az gazete baskısı yapmadığını, bu durumun hem gazeteleri zor durumda bıraktığını, hem de kağıt israfı olduğunu düşündüğü için böyle bir uygulamayı Arslan matbaası olarak ortadan kaldırdıklarını ve sadece ihtiyaç kadar gazete baskısı yaptıklarını söyledi.

Adana Basın Kartları Sorumlusu Zeliha Ilgaz ise Basın ve Trafik Kartları gelen muhabirlerimizin kartlarını teslim etti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.