TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'da UFO Heyecanı! Gökyüzündeki gizemli cisim kamerada

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde yaşanan olay, Pırıl Yokuş'un gökyüzünde gördüğü ve UFO'ya benzettiği cismi cep telefonu kamerasıyla kayıt altına almasıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 14:46
Kaynak: İHA

Hatay'ın Arsuz ilçesinde gökyüzünde gördüğünü söylediği cismin 'UFO' olduğunu düşünen Pırıl Yokuş’un yaşadığı heyecan kameraya yansıdı.

Arsuz'un Madenli Mahallesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Pırıl Yokuş, akşam saatlerinde gökyüzünde düzensiz hareketler sergileyen bir cisim fark etti. Yokuş, bu anları cep telefonu kamerasına kaydederek, gördüklerini şu sözlerle anlattı: "İlk önce ablam gördü, aşağı terastaydık. Zaten çok sağ, sol yapıyordu ön arkaya yapıyordu. Normal bir uçak ya da herhangi bir şey gibi durmuyordu. Onu görünce yukarıya çıktık ve terasta çektik."

hatay ufo

Gizemli Cisim UFO'mu

Yokuş, gökyüzündeki cismin özelliklerini şu şekilde tarif etti: "İlk önce bir dış halkası vardı, bir de iç halkası vardı biri sağa dönerken biri sola dönüyordu. Altta böyle ufak ufak mavi ışıkları vardı ilerliyordu ondan sonra da gözden kaybettik."

Gördüğü cismin UFO olduğunu düşünerek heyecanlandığını belirten Pırıl Yokuş, "Yanıp sönüyordu zaten birdenbire kayboldu. Zaten videoda da görürsünüz kendisi hem şekil alıyor, hem ışık topu oluyor. Bir bulutun arkasına girdi ya da bir şeyin arkasına girmiş gibi birdenbire kayboldu. Gözle görünen bir taneydi, sağında solunda 3 tane daha böyle minik minik ışıklar vardı ama o kameraya çok yansımadı. Herhalde ama gözle görülüyordu," dedi.

Pırıl Yokuş, gördüğü cismin UFO olduğuna inandığını belirterek, uzmanların görüntüyü inceleyerek kesin kararı vereceğini söyledi: "Bir uçağa benzemiyordu ya da herhangi cisme benzemiyordu. Bildiğin yani UFO gibi bir şeydi. Onun için çok heyecanlandık. ‘Aha, UFO gördük’ diye düşündük. UFO'ydu ama uzmanlar bakar inceler, onlar daha net karar verir."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.