TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 Gaz lambasıyla yaşayan Elif Teyzeye Belediye Başkanı Mahmut Dal'dan güneş paneli desteği

Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, yıllardır gaz lambasıyla yaşayan Elif Yemişen’in evine güneş paneli sistemi kurarak temel elektrik ihtiyacını karşılamasını sağladı

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 14:00
Kaynak: İHA
 Gaz lambasıyla yaşayan Elif Teyzeye Belediye Başkanı Mahmut Dal'dan güneş paneli desteği

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde yıllardır gaz lambası ile yaşayan Elif teyzenin yardımına Belediye Başkanı Mahmut Dal koştu. Başkan Dal, evin temel elektrik ihtiyacının giderilmesi için belediye imkanlarıyla güneş paneli sistemi kurdurdu.

Belediyeden güneş paneli desteği

Saimbeyli ilçesi Eyüplü Mahallesinde kırsal bölgede yaşayan Elif Yemişen (59) evine elektrik aboneliği alamadığı için yıllardır gaz lambası ile yaşıyordu. Durumu öğrenen Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, Yemişen’in yardımına koştu. Başkan Dal, belediye imkanları ölçünde destek olmak için çalışma başlattı. Dal, belediye olarak haber alır almaz eve güneş paneli sistemi kurmaya karar verdiklerini bu sistem ile sorununun kısmen çözülmesini sağladıklarını Elif teyzenin artık temel elektrik ihtiyacını giderebileceğini söyledi.

Evine takılan panelle artık elektik olacağı için sevindiğini kaydeden Yemişen, Başkan Mahmut Dal ve ekibine teşekkür etti.

adana

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.