TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filistin için yardıma kitap hediyesi

Memur Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, AFAD  yada İHH’ya Bin liralık yardım yapan kişilere Gazeteci Fatoş Tekbaş’ın yazdığı, ‘Özgürlüğü’nü arayan KUDÜS” isimli kitabını hediye edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
Filistin için yardıma kitap hediyesi

Bayram BULUT/Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-Memur Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, AFAD  yada İHH’ya Bin liralık yardım yapan kişilere Gazeteci Fatoş Tekbaş’ın yazdığı, ‘Özgürlüğü’nü arayan KUDÜS” isimli kitabını hediye edeceğini söyledi.

Memur Sen Adana İl Temsilciliği öncülüğünde STK’larla Filistin İçin Nöbet Çadırı geçtiğimiz haftalarda kuruldu. STK’lar tek tek nöbet çadırında her gün nöbet tutmaya başladı. Filistin’e İsrail tarafından yapılan soykırım sona erene kadar süresiz açılan çadırda Memur Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, insani yardımlar konusunda herkesin Filistin’e destek olmasını istedi.

Bu doğrultuda Filistin için AFAD  yada İHH’ya Bin liralık yardım yapan kişilere Gazeteci Fatoş Tekbaş’ın yazdığı, ‘Özgürlüğü’nü arayan KUDÜS” isimli kitabını hediye edeceğini söyleyen Nennioğlu, Gazeteci Fatoş Tekbaş’a başarılar diledi. Tekbaş, Filistin halkına yıllardır yapılan zulmün sona ermesi ve son dönemde yapılan soy kırımın bitmesini istediğini belirterek, Nennioğu’na  desteğinden dolayı teşekkür etti.
 
Gazeteci Fatoş Tekbaş’ın yazdığı  Özgürlüğünü Arayan Topraklar KUDÜS isimli kitabını takdim ederek, yapılan bağışlar AFAD ve İHH’ye yapılıyor ve bu yardımlar Gazze’ye gönderiliyor. Çadırda ayrıca çocuklar için balonlar hazırlanmış bu balonların bir yüzünde''Filistin’e Özgürlük'' diğer yüzünde ise ''Hanzala yüzünü dönsün artık'' yazıyor.   10 bin sticer üzerinde “Filistin’de soykırıma dur de!” diye yazan etiketler gelen ziyaretçilerin yakalarına yapıştırılarak farkındalık yaratılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.