TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emrah Kozay: Yerel medya olmazsa olmazımız

Çukurova Belediye Başkanı, Yerel Medya Güçbirliği Platformu ile yaptığı görüşmede yerel basına ayrım gözetmeden destek olacağını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 09:04
Kaynak: BÜLTEN
Emrah Kozay: Yerel medya olmazsa olmazımız

Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarı dileğinde bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kozay, Platform Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yöneticileri Şencan Birincioğlu, Adanalı Gazetesi, Cengiz Durak, Yüreğir Çukurova Gazetesi ve Hüseyin Süzgan, www.sifirbiradana.com ile yerel basının son durumu, yerel yönetimlerden beklentileri ile ilgili sohbet ettiler.

“Yerel basınımıza hiçbir ayrım yapmadan destek olmayı sürdüreceğiz”

Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay yerel basının zor koşullar altında önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Biz yerel basınımıza çok değer veriyor ve önemsiyoruz. Son dönemlerdeki yaşadığınız sorunlarınızın da farkındayız. Diliyorum ki Adana basını önümüzdeki süreçte daha güçlü bir duruma gelecek ve halkın haber alma hakkını kullanmasına önemli katkılar koyacaktır. Biz elimizden geldiğince yerel basınımıza hiçbir ayrım yapmadan destek olmayı sürdüreceğiz.”

Yerel Medya Güçbirliği Platformu

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ile yöneticiler, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.