TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğan: Türkiye’nin sendikal tarihinde olmayan hizmetleri yaptık

Sağlık Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Sen olarak kısa sürede Türkiye’nin sendikal tarihinde olmayan hizmetleri yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
Doğan: Türkiye’nin sendikal tarihinde olmayan hizmetleri yaptık

Ahmet Akdeniz

ADANA (İLKHABER)-Sağlık Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Sen olarak kısa sürede Türkiye’nin sendikal tarihinde olmayan hizmetleri yaptıklarını söyledi.

Sağlık-Sen Adana Şubesi’nin İl Divan Toplantısı’na katılmak üzere kente gelen Sağlık Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, sendika olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Hiç kimsenin daha önce yapmadığı projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Doğan, bu projelerin devamının geleceği ifade etti.

Gayelerinin, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Doğan, “Hepimiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanıyız. Gayemiz, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın ekonomik, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesini sağlamak. Bizler bunun için elimizden geleni yapıyoruz, Grup Başkanvekilleri, Sağlık Bakanlığı bürokratları, Sağlık Komisyonu üyeleri, milletvekilleri ve diğer yetkililerle görüşerek sahada yaşanan sorunları iletiyor, çözüm önerilerimizi sunuyoruz” dedi.

Sağlık Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan (2)

Kısa sürede önemli işler yaptıklarına vurgu yapan Doğan, “Bizler sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için çalışıyoruz, ilmek ilmek dokuyoruz. Sağlık-Sen olarak kısa sürede Türkiye’nin sendikal tarihinde olmayan hizmetleri yaptık. Sağlık-Sen Taksi projesi Türkiye’nin sendikal tarihine geçmiş bir hizmet. Sağlık sorunları nedeniyle Ankara’ya gelen üyemizi ya da birinci derece yakınını gideceği hastaneye bırakıyor, daha sonra hastaneden alarak Ankara içinde gideceği adrese bırakıyoruz. Bizim amacımız üyemize dokunan hizmetler yapmak. Bakın bunu yapan başka bir sendika yok. Çok şükür bu hizmeti yapmak bize nasip oldu” diye konuştu.

Üyelerine ve çocuklarına yönelik çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Doğan,“Üyemiz için neler yapsak faydalı olur diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Online AYT-TYT dersleri, LGS dersleri ile üyemize ve çocuklarına destek olmaya çalışıyoruz. Buraya binlerce üyemizin çocuğu kayıt yaptırdı. Biz elimizden gelen ne varsa üyemiz için yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.