TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:47
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Demirspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - Ligin 11. Hafta maçında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, bu haftaki Fenerbahçe maçında sahadan galip ayrılmak istiyor.

Ligde şimdiye kadar kendi evinde oynağı 6 maçın tamamını kazanan ve toplam 21 puanla zirdeki ilk 3 takım arasında yer alan Mavi-Şimşekler, bu hafta sonunda Yeni Adana Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

Adana'da oynadığı Çaykur Rizespor, Pendikspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor'u yenerek evine puansız gönderen Demirspor, ligde 30 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe'yi de mağlup ederek, iç saha galibiyetlerine devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Demirspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı1

Teknik Direktör Patrick Kluivert nezaretinde bu zor maçın hazırlıklarına dün başlayan Demirspor, taktik ve teknik çalışmanın ardından çift kale maç yaptı.

Luis Nani ve Svensson'un sakatlığı

Demirspor'un geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen başarılı oyuncuları Luis Nani ve Svensson'un Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak. Bu iki oyuncu dışında Demirspor'da kart cezalısı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

"Zor bir maç olacak"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmesinde, "Ne kadar zor bir maç olacağını herkes biliyor. Büyük bir takıma karşı oynayacağız ve büyük, mükemmel bir maç olacak. O nedenle çok fazla çalışmalıyız. Biz Adana Demirspor olarak kendi evimizdeki galibiyet serimize devam etmek istiyoruz" dedi.

Demirspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı3

3 saatte 27 binden fazla bilet satıldı

Yukatel Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının biletleri de internet üzerinden dün saat 19.40'da itibaren satışa çıktı. 3 saat içinde 27 bin 382 bilet satıldı.

Fiyatları 368 TL ile 1118 TL arasında değişen biletler, gişeden alınması hâlinde kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara yüzde 50 indirimli olacak.

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı biletleri satışı

Karşılaşma 12 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.