TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağlı Gayrimenkul güven veriyor

Gayrimenkul sektöründe dürüstlük ve güven ilkesiyle yola çıkan Dağlı Gayrimenkul, müşterilerine en iyi hizmeti suna bilmek için var gücüyle çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dağlı Gayrimenkul güven veriyor

ÖZEL HABER
Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Gayrimenkul sektöründe dürüstlük ve güven ilkesiyle yola çıkan Dağlı Gayrimenkul, müşterilerine en iyi hizmeti suna bilmek için var gücüyle çalışıyor.

Adana’da gayrimenkul alım satımlarının önemli isimleri arasına giren Dağlı Gayrimenkul, Ali Dağlı yönetiminde müşteri odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Dağlı Gayrimenkul sahibi Ali Dağlı, daha önce bir kurumsal firmada çalışarak mesleğe başladı. Henüz 32 yaşında olan ve kurduğu firmayla güven aşılayan Dağlı Gayrimenkul sahibi Ali Dağlı, kendisinin 6 yıldan buyana Adana’da ikamet ettiğini belirtti. Kendisinin emlak sektöründe iyi niyetlerin suistimal edildiğini gördüğü ve bu nedenle böyle bir girişimde bulunduğunu anlatan Dağlı, bu nedenle firmalarının güven ve dürüstlük üzerine kurulduğunu hatırlattı. Firmalarının Çukurova İlçesi Mahfesığmaz Mahallesi 79019 sokak No 33/B’de bulunduğunu kaydeden Dağlı, tüm Adanalıları firmalarına davet etti.

Kendisi hakkında da bilgiler veren Ali Dağlı, “Dağlı Gayrimenkul firmasının sahibiyim. 32 yaşındayım. Gaziantep Nizip doğumluyum. 6 yıldan beri Adana’da ikamet ediyorum. Kurumsal bir firmada eleman olarak bu işe başladım. Sonradan kendi işyerimi açmaya karar verdim. Dağlı Gayrimenkul’ü açtım. Dürüst bir şekilde müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adana halkına müşterilerimize sahip çıkmak istiyoruz. Çünkü emlak sektöründe bulunan ve iyi niyetleri suistimal edenler var. Bunların bilincindeyiz. Bu nedenle kurumsal bir firma olarak önümüze bakmak istiyoruz. Müşterilerimizin evlerini değerinde alıp değerinde satmak istiyoruz. Bunun içinde firmamıza müşterilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Yeni yapılan konutların emlak sektörünü olumlu etkilediğini kaydeden Dağlı, “Adana gelişiyor ve çevreyi kirli gösteren evler yıkılıp yenileniyor. İnşaat piyasası hareketli şuan. Krediler düştü ama ev fiyatlarında bir düşüş yaşanmadı. Gerçekten yüksek fiyatlar var. Müşterilerimiz bu nedenle sıkıntı yaşıyor. Balon fiyatlar çok. Daire sahipleri değerinden fazla değer istiyor. Bu da tabiî ki alıcıyı sarsıyor. Oturulabilecek güzel bir daire isteniyorsa en az 250 Bin TL’yi gözden çıkartmak lazım. Kiralarda aşırı derecede yüksek İstanbul’la yarışıyor diyebiliriz. Bin Lira, Bin 100 Lira fiyatları var. Şuan Sarıçam İlçesi’ne bir yönelme var. İmara açılan yerler var. Birçok müteahhit arkadaşlarımız oraya geçerek konut yapmaya başladılar. Gerçekten güzel bir gelişme var ve satışlarda oluyor. Seyhan ve Çukurova ‘dan daha uygun fiyata Sarıçam’da konut alınabiliniyor.” ifadelerini kullandı.

Korsan emlakçıların tüm piyasanın olduğu gibi kendilerinin de başlarının belası olduğunu aktaran Dağlı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Birçok müşterimizin canı yanmıştır bu kişilerden. Bize de çok sayıda şikayet geliyor. Hatta Emlakçılar Odası Başkanımıza da durumları izah ettik ve onlarda duruma müdahale etmeye çalışıyorlar. 2017 yılında inşallah yeni bir yasa gelecek. Emlak danışmanlık belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak. Artı en az 2 yıllık üniversite mezunu şart koşulacak. Emeğe saygı istiyorum. Bu daire sahipleri içinde geçerli, müşteriler içinde geçerli tabiî ki. İşimizle ilgili bir sıkıntımız yok. Gerçekten işimizi dürüst bir şekilde, müşteri temsilcilerimizle birlikte devam ettiriyoruz. Zaten müşterimize açık ve şeffaf davranıyoruz. Net oluyoruz. Hiçbir şekilde yalan konuşmuyoruz net oluyoruz. Mal sahibinin bize verdiği fiyat neyse o fiyat üzerinden dairemizi satışa sunuyoruz. Üzerine herhangi bir fiyat farkı koymuyoruz. Yanlızca yaptığımız işin emeğimizin karşılığının verilmesini istiyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.