TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyetin 100. yılında Duayen Diş Hekimleri onurlandırıldı

Adana Diş Hekimleri Odası, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen "Cumhuriyet Balo" etkinliğinde, mesleklerinde 25, 30, 35 yılını dolduran duayen diş hekimlerine onur plaketi takdim ederek onurlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 11:07
Kaynak: HIDIR YENİAY
Cumhuriyetin 100. yılında Duayen Diş Hekimleri onurlandırıldı

Adana Diş Hekimleri Odası, Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak düzenlenen "Cumhuriyet Balo" etkinliğinde, mesleklerinde 25-30-35 yılını dolduran deneyimli diş hekimlerine onur plaketi verdi. Adana'da gerçekleşen etkinlik, Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) MYK ve MDK üyeleri, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Dt. Mustafa Selek, Kamu Hastaneleri Daire Başkanı Dr. Ahmet Çomu, akademisyenler ve diğer diş hekimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, etkinliğin açılış konuşmasında, mesleklerinde 25, 30 ve 35 yıl gibi uzun bir süreyi dolduran diş hekimlerine plaket vermenin özel bir anlam taşıdığını belirtti. Ayrıca, Cumhuriyetin kuruluşuna sahip çıkan bir neslin çocukları olan duayen meslektaşlarına teşekkür etti. Güler, kongrenin başarıyla tamamlandığını ve bilimsel kongreye katılan konuşmacılara, TDB'den gelen MYK üyelerine, etkinliği düzenleyen komiteye ve destek veren firmalara teşekkür etti.

Duayen diş hekimlerine plaketler, yine deneyimli meslektaşları tarafından takdim edildi. Plaket töreninin ardından Suhar Duru Dans Akademisi, Cumhuriyete uygun bir resital sundu. Gecede, Grup Mega'nın seslendirdiği güncel parçalarla diş hekimlerine unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.