TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Belediyesi çalışanlarına 45 Bin TL promosyon müjdesi

Çukurova Belediyesi, açtığı ihaleyle belediye çalışanlarının 45 bin TL banka promosyonu almasını sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 15:13
Kaynak: Haber Merkezi

Çukurova Belediyesinin açtığı banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Atılan 3 yıllık anlaşma kapsamında her işçiye 45 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine emekten ve emekçiden yana tavırları için teşekkür eden Çukurova  Belediye Başkanı Emrah Kozay, emekçilerin bu ödemeyi iyi günlerde kullanmalarını diledi. Başkan Kozay, "Emekçi kardeşlerimiz iyi günlerde güle güle harcasınlar. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Kozay istedi, teklif 43 binden 45 bine yükseldi

Başkan Emrah Kozay, DİSK 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar, belediye bürokratları, Çukurova İmar AŞ yöneticileri, bankaların temsilcileri ve belediye emekçilerinin katılımıyla gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesine 8 banka katılarak teklif verdi. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalenin 8. turunda 3 yıllık dönem için işçi başına 43 bin TL ile en yüksek teklifi yapan Yapı Kredi Bankası temsilcileri, Başkan Kozay’ın talebiyle bu rakamı 45 bin TL’ye yükseltti.

“Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız”

Başkan Kozay, “Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45.000 TL promosyon alacak. Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Görüşmeleri meclis sonunda izleyen belediye işçileri büyük bir sevinç yaşarken Başkan Kozay’a tezahüratlarda bulunarak teşekkürlerini dile getirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.