TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir meclisinde Adana’daki refüjlerdeki bakımsızlık gündeme geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi Eylül ayının 2. Gününde yapılan oturumda konuşan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, kentin refüjlerinde yaşanan bakımsızlık sorunları gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 15:22
Kaynak: Meryem Ünal
Büyükşehir meclisinde Adana’daki refüjlerdeki bakımsızlık gündeme geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı oturumlarının 2. gününde Meclise Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Göktürk Boyvadaoğlu başkanlık yaptı. Açılış yoklamasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Gündem dışı söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, kentin farklı bölgelerindeki refüjlerdeki bakımsızlık ve peyzaj sorunlarına dikkat çekti.

 peyzaj

“Adana’nın bir çok orta refüjlerde bakımsızlık var”

 peyzaj

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, “Baraj yolundan Adana Kolejine kadar olan bir bulvarımız var. Burada daha önceki dönemde yapılmış bir orta refüjlerde çok güzel peyzaj çalışması vardı. Buradaki peyzaj çalışması tahrip olmuş yıkılmış, buranın yenilenmesi, düzenlenmesi gerekmektedir. Bununla ilgili çalışma yapılmasını arz ediyorum. Adana’nın bir çok orta refüjlerde bakımsızlık var. Vatandaşlardan gelen taleplerde var. Ahmet Cevdet Yağ bulvarında araç sürücüleri ve dolmuşçularından gelen fotoğraflar var. Orada ekilen ağaçlar yollara ve kaldırımlara taşmış durumda. Buraya acil bakım ve onarım gerekmektedir. Bu şehire değişik yerlerden gelen insanlar var, insanlar bu durumu görüyorlar” şeklinde konuştu.

 peyzaj

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.