TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'nın sporda kara haftası

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor, 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ve Sultanlar Lig takımlarından Çukurova Belediyesi SK, haftayı kayıplarla kapadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 11:43
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Adana'nın sporda kara haftası

Adana’nın futbolda Süper Lig temsilcisi olan mavi-şimşekler, TFF 1. Lig takımlarından turuncu-beyazlılar ve kadın voleybolunda Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova'nın Sultanları, hafta sonu iç sahada oynadıkları maçlarda yenilgiye uğrayarak taraftarlarını üzdü.

Yukatel Adana Demirspor, ligin 14. haftasında mutlak galibiyet için çıktığı konuk takım Samsunspor maçında 3-2, yenildi. Karşılaşmanın gollerini Adana Demirspor'da 27. dakikada penaltından Niang, 70. dakikada Yusuf Barasi, rakip Samsunspor'un gollerini ise 34. dakikada penaltından Ntcham, 45+4'de Holse, 64. dakikada ise Moundilmadji kaydetti. Mavi-Lacivertliler, bu sonuçla iç sahada ilk mağlubiyetini aldı. Adana Demirspor, ayrıca ligde oynadığı son 6 haftadaki maçların sadece birinde galibiyet elde etti.

Adana'nın sporda kara haftası1

Adanaspor cephesi

Ligde kötü bir performans sergileyen ve teknik direktör değişikliğine giden Adanaspor da, iç saha avantajını kullanamadı. Lig'in 14. haftasında kendi sahsında Çorum FK’ya 3-0 mağlup olan Toros Kaplanı, 14 maçta 9 mağlubiyet aldı.

Ahlatçı Çorum FK maçını alıp galibiyet serisi yakalamak isterken umduğunu bulamayan Adanaspor, bu maçta kalesinde 3 gol gördü. Maçın gollerini 20. dakikada Ozan,  29. dakikada Geraldo, 54. dakikada ise Ahmet Sagat kaydetti. Çorum FK bu galibiyetle puanını 20’ye yükseltirken, ligde 9. mağlubiyetini alan turuncu-beyazlı ekip ise 15 puanda kaldı.

Çukurova'nın Sultanları hedeften uzaklaşıyor

Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Adana’nın tek takımı Çukurova Belediyesi Spor Kulübü ise ligin 11. haftasında kendi evinde THY ekibine 2-0 önde olduğu mücadeleyi 3-2 kaybetti. Ligde 11 maçta sadece 3 galibiyet alan Çukurova’nın Sultanları, 11 puan topladı. 

Adana'nın sporda kara haftası3 (1)

Bu sezon Avrupa kupaları hedefiyle yol çıkan Adana temsilcisi, aldığı yenilgilerle bu hedefinden uzaklaşmaya başladı. Art arda aldığı yenilgilerin ardından Başantrenör M. Umut Uysal'ın yerine göreve Ataman Güneyligil ile yükselişe geçmesi beklenen Çukurova’nın Sultanları, beklenen performansı sergileyemedi.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.