TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da HÜDA PAR'dan Filistinlilere destek konvoyu

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı Filistinlilere destek amaçlı konvoy düzenledi. Konvoy Merkez Park'tan yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana'da HÜDA PAR'dan Filistinlilere destek konvoyu

CANSU ERSOY

ADANA (İLKHABER) - HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı Filistinlilere destek amaçlı konvoy düzenledi. Konvoy Merkez Park'tan yola çıktı. Burada toplanan kalabalık Filistin ve Türkiye Bayrakları açarak sloganlar attı. HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, kısa bir konuşma yaptı ve Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını göstermek için bu konvoyu hazırladıklarını dile getirdi.

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı "Aksa Tufanı" direnişine destek amaçlı araç konvoyu düzenledi. Konvoy Adana Merkez Park'tan yola çıktı. Merkez Park'tan çıkan konvoyun güzergahı; Galeria AVM, Mimar Sinan, Barj Yolu, Turgut Özal Bulvarı, Kenan Eren Bulvarı ve iller bankası oldu. Merkez Park'ta toplanan kalabalık Filistin ve Türkiye bayrakları da açarak slogan attı.

Adana'da Hüda Par'dan Filistinlilere destek konvoyu 3

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, "Kıymetli Kudüs ve Mescid-i Aksa sevdalıları cümleten hoş geldiniz. Yolumuz uzun. Bu sadece konvoy meselesi değil. Bugün kardeşlerimizin, Hamas'ın, direnişin, dirilişin yanında olduğumuzun ilanıdır. Malımızla, canımızla, kanımızla kardeşlerimizin yanında olduğumuzun ilanıdır" dedi.

Adana'da Hüda Par'dan Filistinlilere destek konvoyu 5

"Burada kutsal mekanlarımızdan bahsediyoruz ve orayı korumak kollamak sadece oradaki kardeşlerimizin işi değil. Rabbim onlardan razı olsun" diyen Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu konvoyuzumu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve farkındalığı oluşturmak bağlamında diri tutacağız. Kudüs kırmızı çizgimizdir. Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir. Bizim sorumluluğumuzu yıllardır üstlenmiş olan Filistinli kardeşlerimiz ve Hamas'da kırmızı çizgimizdir. Sonucu ne olursa olsun canımızla, kanımızla kardeşlerimizin yanında olmaya söz veriyoruz."

Adana'da Hüda Par'dan Filistinlilere destek konvoyu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.