TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Otogarında bayram yoğunluğu yaşanıyor

Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte yoğun bir hareketlilik yaşamaya başladı. Şehir dışında bayram tatilini geçirmek isteyenlerin akınıyla otogar adeta dolup taşıyor. Vatandaşlar, bayram tatili için seyahat planları yapmak üzere otogara akın ediyorlar. Bu yoğunluğun önüne geçmek ve mağduriyeti engellemek adına otobüs firmaları ek seferler düzenliyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 00:04
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Adana Otogarında bayram yoğunluğu yaşanıyor

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler, Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğun bir hareketlilik oluşturdu. Vatandaşlar, otogarda akın ederek bayram tatili için seyahat planları yapıyor. Otobüs firmaları, mağduriyeti önlemek adına ek seferler düzenliyor.

Adana Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bayram yoğunluğu yaşanıyor. 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar, otogara akın etti. Bayram tatili nedeniyle şehir dışına gitmek için otogarda yoğunluk oluşturan vatandaşlardan esnaf memnun.

Otobüsler tam kapasite yola çıkarken firmalar ise mağduriyetin oluşmaması için ek seferlere başladı. Adana’dan; İstanbul, İzmir ve Antalya’ya bilet fiyatları 800-1000 TL arası değişiyor.

Uçak biletini pahalı bulan vatandaş otobüsü tercih ediyor

Konuyla ilgili konuşan peron sorumlularından Ahmet Göktekin, bayram öncesi yoğunluk yaşandığını ve vatandaşın mağdur olmaması için ek sefer yaptıklarını belirterek, ‘’ Adana’da ki yoğunluk günler öncesinde başladı ve devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ek seferler koyduk. Vatandaş uçak biletinin pahalılığından ve bagaj hakkının kısıtlı olmasından kaynaklı otobüs ile yolculuğu tercih ediyor.’’ dedi.

adana otogarı

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.