TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'nın Ceyhan İlçesinde işçi servisi ile kamyon çarpıştı: Ölü sayısı 4'e yükseldi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçi servisi ile kamyon çarpıştı. Feci kazada ölü sayısı 4’e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:13
Kaynak: İHA

Olay, Adana'nın Ceyhan ilçesinde Mehmet Emin Ulusoy’un kullandığı 31 C 7065 plakalı işçi servis minibüsü ile Mehmet Ş.’nin idaresindeki 01 ALJ 044 plakalı kamyonun çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışma sonucunda servis minibüsünün şoförü Mehmet Emin Ulusoy ve işçilerden Erol Durmuş ile Mustafa Okur olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 7 kişiden biri olan Mehmet Çetin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İşçi Servisi ve Kamyon Çarpıştı

Kazanın ardından yapılan ilk incelemelerde, çarpışmanın nedenine ilişkin detaylar araştırılmaya devam ediyor. Kazanın meydana geldiği yolun, bölgedeki sanayi bölgelerine bağlantı sağlayan önemli bir güzergah olduğu belirtiliyor.

adana trafik kazası

Kazanın Ardından Yapılan Çalışmalar

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın nedenini belirlemek için teknik ve adli incelemeler devam ediyor.

Hayatını kaybeden işçilerin, Hatay'ın Payas ilçesinden alındığı ve Ceyhan Yumurtalık Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Atakaş Kömür Ocakları'na götürüldüğü öğrenildi. İşçi servisinin, bölgedeki sanayi tesislerine personel taşımacılığı yaptığı belirtildi.

Kazanın ardından, bölgedeki güvenlik önlemleri ve trafik düzenlemeleri artırıldı.Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.