TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana MAR-DAD yönetimi belirlendi

Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği MAR-DAD'ın yeni yönetim kurulu seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 15:00
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Adana MAR-DAD yönetimi belirlendi

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (MAR-DAD)  Olağanüstü Kongresi'nde birlik ve beraberlik mesajları yankılandı. Kongrede yapılan seçimlerde yeni yönetim kurulu belirlendi.

Oylama sonucunda Hüseyin Talay Başkanlığa seçilirken, tecrübeli isimlerden oluşan yönetim kurulu da şekillendi. Ali Arslan Başkan Yardımcılığı, Fahrettin tepgeç Genel Sekreterlik, Yahya Demirel Saymanlık görevlerini üstlendi. Aytekin Uçar Basın ve Medya Sorumlu Başkan Yardımcısı, Seyfettin Can Sosyal İşler Başkan Yardımcısı olarak atandı. Yunus Altunkaynak Dış İlişkiler ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na, Ayşe Güven ise Kadın Kolları Başkanlığı'na seçildi.

Denetim Kurulu Başkanlığı'na Av. Oğuzhan Başaranoğlu seçilirken, Av. Enes Ekmen ve Rıdvan Akyüz de Denetim Kurulu üyesi oldu.

YENİ YÖNETİM KURULU'NDAN BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Yeni yönetim kadrosu, MAR-DAD'ın Adana'daki faaliyetlerini sürdürerek hemşehrilerine destek olmayı ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı amaçladıklarını açıkladı. Başkan Hüseyin Talay, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Hemşehrilerimiz için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.