TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Lezzet Festivali, 923 bin kişiyi ağırladı

Adana'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, 923 bin kişiyi konuk etti. Festivalde 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 14:55
Kaynak: İHA
Adana Lezzet Festivali, 923 bin kişiyi ağırladı

ADANA (İLKHABER) - Adana Valiliğinin himayesinde bu yıl 7'nci kez düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, binlerce konuğu ağırladı.

Adana Valiliği himayesinde, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe belediyeleri ile odaların desteğiyle düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali sona erdi. Festivalde 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildi, yöresel ürünler satışa sunuldu.

lezzet festivali-1

923 bin kişinin katıldığı ve bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği festivale gelenler, kentteki tüm otelleri doldurdu. Adana kent merkezindeki otellerde konaklama imkanı bulamayanlar ise çevre illere yönlendirildi.

lezzet festivali-3

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler nedeniyle su ve havai fişek gösterileri ile konserlerin bu yıl gerçekleştirilmediği festival, afeti yaşayan Adana esnafının ekonomik açıdan yüzünü güldürdü.   

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.