TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana deprem konutları kura çekilişi: TOKİ hak sahipliği sorgulama

Adana’da 24 bin 812 yeni konut için yapılacak AFAD hak sahipliği kura çekilişi bugün saat 11:00’de canlı yayında izlenebilecek. Kura sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açılacak. Adana TOKİ hak sahipliği sonucu nasıl öğrenilir? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
Adana deprem konutları kura çekilişi: TOKİ hak sahipliği sorgulama

Adana’da depremden etkilenen vatandaşlar için AFAD tarafından inşa edilen 24 bin 812 yeni konutun hak sahipleri, yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Bugün saat 11:00’de başlayacak olan kura çekilişi, AFAD’ın YouTube hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından, hak sahipleri isimlerini e-Devlet üzerinden AFAD sayfasına giriş yaparak öğrenebilecekler.

adana toki çekiliş

ADANA TOKİ HAK SAHİPLİĞİ NASIL ÖĞRENİLİR? TOKİ HAK SAHİPLİĞİ SORGULAMA

12 Eylül 2024 tarihinde saat 11:00'de AFAD YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak Adana deprem konutları kura çekilişi, 24 bin 812 yeni konutun hak sahiplerini belirleyecek. Bu kura ile birlikte toplamda 101 bin 254 afet konutunun teslim süreci tamamlanacak. Kura sonuçları, çekilişin ardından e-Devlet üzerinden AFAD sayfasından öğrenilebilecek.

Adana'daki deprem konutları kura çekilişi, AFAD tarafından gerçekleştiriliyor. Depremden etkilenen şehirlerde, toplamda 24 bin 812 konutun kura ile hak sahiplerine teslim edileceği belirtilirken, bugüne kadar 76 bin 442 konut teslim edilerek toplamda 101 bin 254 afet konutunun hak sahiplerine ulaştırıldığı açıklandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.