TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da tehlikeli motosiklet yolculuğu devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde bir motosiklette 6 kişinin aynı anda yolculuk yaptığı ve iki küçük çocuğun çuvallarla taşındığı görüntüler sosyal medya ve haber kanallarında çok konuşuldu. Ancak, buna rağmen Adana trafiğinde tehlikeli motosiklet yolculukları dur durak bilmiyor!

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 00:31
Kaynak: Gamze Pehlivan
Adana’da tehlikeli motosiklet yolculuğu devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük ses getiren görüntülerde, bir motosiklette 6 kişinin aynı anda yolculuk yaptığı ve iki küçük çocuğun çuvallarla taşındığı anlar yer aldı. Bu görüntüler, hem sosyal medyada hem de haber kanallarında geniş bir şekilde paylaşıldı. Ancak, bu dikkat çekici olayın ardından Adana trafiğinde tehlikeli motosiklet yolculuklarının önüne geçilemediği ve benzer vakaların devam ettiği bildiriliyor.

motosiklet

Tehlikeli Yolculuk Sosyal Medyada Yayınlandı

Görüntülerde, motosikletin aşırı yüklenmiş olduğu ve çocukların tehlikeli bir şekilde taşındığı açıkça görülüyor. Bu tür tehlikeli yolculuklar, sosyal medyada hızla yayılarak geniş bir kitle tarafından izlendi. Görüntüler, hem sosyal medyada hem de televizyonlarda tepki aldı.

adana motosiklet

Denetimler Caydırıcı mı?

Adana Emniyet Müdürlüğüne Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafikte tehlike saçan sürücülere yönelik sık sık denetimler gerçekleştirsede, vatandaşlar motosikletlerdeki aşırı yüklenmenin ve tehlikeli yolculukların önlenmesi için daha etkili ve caydırıcı önlemler alınmasını talep ediyor.

adana motosiklet denetim

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.