TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da silahlı saldırı: Bir kişi teyzesinin evinde vurularak öldürüldü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, bir yıl önce ağabeyini silahla yaralayan kişiyi, teyzesinin evinin önünde vuran saldırgan, olay sonrası yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 18:25
Kaynak: İHA
Adana'da silahlı saldırı: Bir kişi teyzesinin evinde vurularak öldürüldü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kanlı bir hesaplaşma yaşandı. Samet Aslan (19), bir yıl önce ağabeyini silahla yaralayan Ahmet Çaçan D.’nin kardeşi Ahmet D. (21) tarafından teyzesinin evinin önünde tabanca ile vurularak öldürüldü.

Eski husumet ölümle sonuçlandı

Olay, Başak Mahallesi Çukurova Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 2023 yılında Samet Aslan, Ahmet Çaçan D.’yi silahla yaralamıştı. Cezaevinden yeni çıkan Aslan, teyzesini ziyarete gittiği sırada, eski husumetli olduğu kişinin kardeşi Ahmet D. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ahmet D., yanında kuzeni M.D. ile birlikte olay yerinden motosikletle kaçtı.

“Bana sövdü, ani gelişti” 

Olay sonrası Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içinde şüpheliler Ahmet D. ve kuzenini yakaladı. Ahmet D.’nin emniyetteki ifadesinde, “Olay ani gelişti, bana sövdü. Bende sıktım” dediği öne sürüldü.

Şüpheli adliyeye sevk edildi

Sağlık kontrolünden geçirilen Ahmet D. ve kuzeni, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Samet Aslan’ın ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Samet Aslan

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.